Prijevod stranice

O nama

Tko smo ?
Uter Utrius je relativno mlada tvrtka koja je počela sa radom u siječnju 2009. godine, te spojem višegodišnjeg iskustva u međunarodnom prometu i  željom za napretkom, ne silovitim, nego postepenim i kvalitetnijim, vršimo usluge prijevoza tereta kao i posredovanja u prijevozu, kako na tuzemnom, tako i na međunarodnom terenu.

Tijekom godina smo uspjeli okupiti ekipu samostalnih prijevoznika koja je u konstantnom rastu, te vrlo uspješno rješavamo sve narudžbe od strane naših kupaca.

Svaki upit obrađujemo sa maksimalnom predanošću u namjeri da klijentu ponudimo najpovoljniju, a ujedno i najkvalitetniju varijantu s ciljem opravdanja povjerenja u nas i ostvarivanja dugoročnih suradnji.

Ostvarite suradnju

Cilj Vam je biti dio sposobnog, dinamičkog i kvalitetnog tima? Smatrate da možete unaprijediti vlastito i naše poslovanje na uzajamnu korist? Otvoreni smo za sve prijedloge.

Što radimo?

Naša misija

Naša misija je vaš teret brzo, pouzdano, i efikasno prevesti od točke A do točke B, uz minimalne troškove i povoljne cijene prijevoza. Profesionalnost na vrlo visokom nivou garantira vrhunsku uslugu.

Reference

Knauf Insulation (tvrtka iz segmenta graditeljstva, ponosno obavljamo dostavu izolacijskog materijala od  2010. godine do danas), Hajduk Plastična ambalaža (segment proizvodnje plastične ambalaže u prehrani), Cedar Agro (jedna od vodećih regionalnih tvrtki na području poljoprivrednih apoteka), Elektro-Bosilj (Hrvatski broj jedan u proizvodnji i distribuciji zvona, konstrukcija i toranjskih satova), Jeklotehna-ting (najpoznatiji regionalni lanac željezarija)…

Naš pristup

Strogo profesionalan odnos prema našim kupcima, brza dostava tereta uz naznaku da je sav teret kod nas osiguran u vrijednosti  od 50 000 € do 200 000 € (CMR polica osiguranja tereta plus špeditersko osiguranje). Za visoko vrijedan teret  koji prelazi 200 000 € u suradnji sa osiguravajućom kućom  osiguravamo teret po prijevozu.

Nudimo rješenja

Vrhunska povezanost sa našim prijevoznicima daje nam mogućnost da je sa prvim trenutkom vašeg poziva i naručivanja prijevoza naša ekipa već u stanju pripravnosti za utovar.

Dostupnost tvrtke

Obzirom na specifičnost posla u prijevozu tereta, mi kao tvrtka smo dostupni svojim klijentima 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Provjerite…

Naša područja

Kompletni utovari

100%
Zbirni prijevozi
100%
Zemlje: HU-DE-CZ
95%
Zemlje: CH-SI-SK-AT
95%

Upoznajte tim

Vladimir Hrković

Marija Drožđek

Ružica Rabuzin

Sanja Kuček

Kristijan Pintarić

Vladimir Mitić

Ivona Živčec

Anja Ipša

Uter Utrius d.o.o.